keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Ärjyt

Sain viime vuoden loppupuolella kysymyksen osaisinko tehdä Jokipoikien Ärjy-logolla varustetut sukat. No miehän osaan mitä vaan, koska sellaista asiaa ei ole mitä en voi opetella. Niinpä langat esiin ja puikot viuhumaan. Tällaiset niistä sitten tuli vaikka kuva ei tee sukille oikeutta millään muotoa. En vaan joutanut niitä kuvaamaan paremmassa valossa.


Malli: Oma
Puikot: 2,5mm metalli
Lanka: Novitan Nalle musta, valkea ja punainen 523
Koko: 40
Lankaa meni: 173g

Kuvat on tehty jälkikäteen silmukoita jäljentämällä ja työssä näkee valitettavasti sen, että ole hirveästi kyseistä hommaa harrastanut. Kaiken lisäksi valkoisen langan paksuus vaihteli todella paljon ja se näkyy kyllä työssä. Työn nurja puoli oli sen verran karmea, että niistä en edes kuvaa ottanut. Työssä on käytetty seitsemää eri väristä lankaa ja yhden tai kahden silmukan vuoksi en ole ruvennut lankaa katkaisemaan, joten tämä näkyy nurjalla. Saaja on kuitenkin tyytyväinen sukkiin. 


*Marjo*

2 kommenttia:

  1. Moikka! Ei sulla sattus olemaan mitään ohjetta tohon kuvaan? Oon miettinyt Jokipoika-sukkia lahjaksi ja oma pää ei riitä suunnittelemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä ole tallella enää moista, mutta onnistuu kyllä kun hakee Ärjy-logon ja muokkaa sen KnitPro 2.0 -sovelluksella kaavioksi. http://www.microrevolt.org/knitPro/

      Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!