perjantai 20. toukokuuta 2016

Sukat nimeltään Hiirenkorvat

Äiteelle tuossa taannoin tein myös toiset sukat, joihin suunnittelin mallin pyörittelemällä erilaisia neulekaavioita ja kokeilemalla erilaisia variaatioita neuloen, kunnes malli miellytti silmää. Alkuun sukista piti tulla nimeltään "Silmut", mutta tällä nimellä on jo eräs neuloja saanut sukat nimettyä, joten uusi yritys ja apua Voihan villasukka! -ryhmästä. Sukat saivat sitten nimekseen "Hiirenkorvat", joka istuu malliin todella hyvin. Hiirenkorvat aukeavat lehdeksi vasta, kun sukan laittaa jalkaan. Voit itse tuumailla, että oliko nimi tälle mallille sopiva.

Malli: Neuloosi vs. Purkoosi -blogi
Ohje: Hiirenkorvat (HUOM! TULOSSA!)
Lanka: Novita Nalle, väri 320
Puikot: 2,5mm metalli
Langan menekki: 85g

Tämä malli huusi vihreää lankaa!

Hiirenkorvat ovat auenneet!

Ohjetta tähän malliin ei tosiaan vielä ole, mutta se on työstettävänä ja tulee pikimmiten blogiini nähtäville. Jostain kumman syystä minulle tulee myös mieleen jäätelötötterö. Varmaan jäätelön puutteesta johtuvaa, kun keli kuitenkin on kauneimmasta päästä. 


*Marjo*


6 kommenttia:

 1. Ihanat sukat, väri tosiaankin sopii malliin <3

  VastaaPoista
 2. Jo värinsäkin puolesta voivat olla Hiirenkorvat!

  VastaaPoista
 3. Kovasti olen miettinyt millä värillä haluan hiirenkorvat neuloa, mutta johtunee nimestä sillä vihreät ne pitää olla, niin voimakas on mielleyhtymä koivun hiirenkorviin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt teen turkoosista Nallesta Hiirenkorvia, mutta ei ihan ole sellainen väri mikä räjäyttää mallin. Valkoisella saattaisi tulla talviset korvat.

   Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!