perjantai 13. toukokuuta 2016

Musta Juhannusruusu

Nythän näitä postauksia satelee kuin sieniä sateella, mutta sehän tarkoittaa vain sitä että työt valmistuvat - myös ne keskeneräiset. Yksi hyvä esimerkki keskeneräisestä työstä on ollut mustasta Mini-Eko-Ontelokuteesta virkattu Juhannusruusu -matto. Tuon maton muistan aloittaneen kesäkuussa 2014, kun olin sitä ennen virkannut ystävälleni kaksi valkoista Juhannusruusua. Sitä en enää muista haaveilinko mustien versioiden päätyvän parvekkeelle vaiko keittiöön, mutta ei ne eli ei se ensimmäinenkään valmistunut sen kesän aikana. Sain kyllä maton melkein valmiiksi tuolloin, vain 8 viimeistä mallikertaa puuttui valmiista matosta! Ensimmäinen matto on nyt valmis - vihdoin ja viimein! Ei mennyt kuin 2-vuotta, että sain sen loppuun saakka virkattua ja kudetta on vielä sen toisen maton verran, joten katsotaas meneekö toinen 2-vuotta toisen maton valmistumiseen.Malli: Lankava Oy, Marjukka Tyrväinen
Ohje: Juhannusruusu -matto
Koukku: 8mm metalli
Kude: Eko-Mini-Ontelokude, musta

Menekki: 840g
Halkaisija: 86cm

Oikukas väri kuvattavaksi.

Taidankin tästä siirtyä penkomaan keskeneräisten jemmaa. Selasin sen verran vanhoja päivityksiäni, että olen aloittanut yhtä jos toista. Mihin lie into hävinnyt, kun ovat kesken mokomat jääneet?

Edit: Lisätty kuteen menekki ja maton halkaisija.

*Marjo*


4 kommenttia:

 1. Hyvän näkönen on tullu! Haluutko virkata punasenkin, ois tavallista trikookudetta jonnii verran....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatanpa vaikka haluta. Vessaan on vähän liian liukas tuo matto, mutta partsille mahtuisi 3 tai 4 juhannusruusua vieretysten.

   Poista
  2. minkä kokoinen tuo musta on - siis läpimitaltaan..

   Poista
  3. Hyvä kun kysyit! Päivitänpä tiedot blogiin. 86cm halkaisijaltaan ja 840g meni kudetta.

   Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!