keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Raitapolvarit, räsymatot...

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta minusta nämä ovat kyllä ihan vaan raidoitetut polvisukat. Kyllä olivat muuten harvinaisen tympeät neulottavat, kun värit eivät olleet minulle yhtään mieleiset ja erehdyin kokeilemaan sädekavennettua kantapäätä, jonka neuloin sukkiin jälkikäteen. Mutta ihan kivat niistä loppujen lopuksi tuli - vaikka itselleni ovatkin aivan liian isot, mutta ehkäpä niille käyttäjä vielä löytyy.Lanka: 7 Veljestä

Värit: Fuksia #553, Sateenkaari #822
Puikot: 3,5mm metalli
Kantapää: Sädekavennus
Kärkikavennukset: Spiraalikavennus


Yksityiskohtana virkattu koristesauma.Peittää mukavasti virheet alleen. Heh.


Sellaiset sätökset. Kovin on minulla ollut hiljaista täällä blogissa sen jälkeen, kun valmistuin koulusta ja pääsin tekemään pitkää sijaisuutta lähihoitajana. Työn ohella olen alkanut myös liikkumaan enemmän, ja vapaa-aikani menee useimmiten joko kiekkopeleissä tai sitten ryhmäliikuntatunneilla. Tulin itseni kanssa siihen tulokseen, että istun liikaa ja tartteis tehdä jotain asialle. No, minähän tein. Mutta eipä tässä tämän enempää. En ole vieläkään saanut sitä mattoa valmiiksi, mutta Viidakko -langasta neulotut polvisukat ovat kohta valmiit. On tainnut jäädä polvisukkavaihde päälle. 


*Marjo*


8 kommenttia:

 1. Se on jännä kun saat itseäsi niskasta kiinni ja teet elämällesi jotain, niin sitten se yksi harraste jää ja minulla se oli tämä blogin pito. Niin jää myös lukijat. Tosin muistin juuri alkuperäisen syyn blogin pitämiselle, eli muistiin laitto itselle mitä on tullut tehtyä.

  Ihanan värikkäät sukat ja aika kiva idea tuo takasauma. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miullakin tämä blogi on ollut lähinnä ns. muistikirjana, että näen mitä olen tehnyt. Sellaisena pyrin sen pitämään jatkossakin, ja eihän sitä tiedä mikäli taas käsitöistä enemmälti innostuu.

   Poista
 2. Minusta tuo väritys on ihan huippu! :D

  VastaaPoista
 3. Moi! Kuvassa näyttävät tosi hyvältä ja tuo takasauma on hauska idea! Työn iloa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän. :) Luonnossa ei ole ihan niin kivat kuin kuvassa. Tökkii tuo väritys niin paljon.

   Poista
 4. Tämä on juuri se huippuhyvä tapa käyttää sateenkaarilankaa, yksivärisen kanssa. Todella hyväntuulensukat <3 Ja jälkihän on Marjon taattua tasoa :) Ja onlen niin onnellinen siitä kuinka olet ottanut liikkumisen haltuusi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamat raitalangat vielä löytyy muovikassista, että pääsen lisää askartelemaan raitapolvareita. Onneks ovat eri värisiä! :D Ja juu, liikunta on noin 70 prosenttisesti hallussa. Säännöllisyyttä vielä pitää hioa sen osalta, mutta hei! Aloitin vetämään yhteistreenejä pari kertaa viikkoon. Uusia treenikavereita oon saanut sen valmennuksen ansiosta. :)

   Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!