sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kerrosrivinoususukat... TAAS!

Olen sen nyt vakaasti päättänyt, että en ihan hetkeen neulo yksiäkään kerrosrivinoususukkia. Ennen joulua neuloin yhdet sellaiset, ja niiden jälkeen aloitin into pinkeänä neulomaan seuraavia eri väreillä. Sitten iski tympäännys ja toisen sukan syndrooma. Onko pakko, jos ei tahdo? No olihan se pakko. Parin neulomiseen meni varmasti se puolitoista kuukautta, kun ei vaan yhtään innostanut kerrosrivinousun vääntäminen. Luojalle kiitos, että pari on nyt valmis! Tympäsi niin paljon koko sukkapari, että otin niistä vain yhden kuvan. Se riittäköön. Lankaa sukkiin meni 79g. 


Lanka: Novita Nalle (väri 757), Novita Nalle Taika (väri 879)
Puikot: 2,5mm metalli
Kantapää: Vahvistettu
Kärkikavennukset: Ohut nauhakavennus
Silmukoita: 14s/puikko

Olin ihan varma, että tammikuun aikana en saa mitään valmiiksi, ja vähän samat fiilikset on Jyju 2015 -ringin suhteenkin. Miulla on muutamia töitä aloitettuna, mutta ne eivät vaan tahdo edetä mihinkään tai mitenkään. Lankalaihiksen osalta joudun suurentamaan olemassa olevaa varastosaldoa, sillä joulukuussa ostamani langat eivät ennättäneet tulemaan "inventaariin" mennessä ja äitee kärräsi miulle kassillisen puuvillalankoja, joista osan olen vuonna nakki ja makkara ostanut itselleni johonkin hemmetin tärkeään projektiin. Heh. Lankalaihiksen osalta siis lopullinen saldo on 17,336kg.

Että semmottis tällä kertaa. Kahvi kiehumaan ja neulepuikot viuhumaan. Menee muuten koko päivä harakoille, vaikka harakat ovat minusta varsin veikeitä lintuja.


*Marjo*


8 kommenttia:

 1. Moi! Kyllä siun kannatti tehä toinenkin sukka valmiiksi, tuli nimittäin mahottoman nätit! Mulla takkuaa kanssa sukan neulominen, niitä joululahjuskorjauksia väkerrän .... yks ois valmiina, milloin lienee toinen....! Heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on aikaa neuloa, kun oon vatsataudissa. Saa aika nopiaan kerroksen neuloa loppuun, jos meinaa vessaan keretä. :D Yhdet polvarit on lähes valmiit.

   Poista
 2. Tosiaankin hyvä että valmiiksi sait, laatutyötä hyvin yhteensopivin värein :) Ehkäpä sitä pitäisi aina välissä tehdä toista mallia vaikka kutkuttaisi tehdä toiset samanlaiset. Minulla neulominen nyt takkuaa pahasti, viimeisistä viime joulun lahjasukista vihdoin pitäisi katkaista lanka kärjestä. Oli muuten ensimmäiset ja viimeiset magic loop- tekniikkasukat mulle. Tästedes kaksilla puikoilla yhtäaikaa :) Toivottavasti vatsatauti on jo ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, jospa ei kesken olevista töistä uskaltaisi mainita. :D Magic loop ei minuakaan vakuuttanut. Teen nopeammin tavallisilla puikoilla ja tasaisempaa.

   Poista
 3. Kivan färiset, kyllä kannatti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Värien ansiota olikin, että sain ne valmiiksi. :D

   Poista
 4. Hienot sukat, mutta varmaan aika työläät. Sehän noitten sukkien kanssa on, että pitää aina tehdä se toinenkin. Pipot on siinä mielessä kivempiä kun tarvii tehdä vain yksi, mutta hankalat käyttää jos jalkoja palelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hah hah, näinhän se on! Pitää varmaan seuraavaksi se pipo neuloa, kun ei nuo sukat korvia lämmitä pakkasella. Muutenhan tuo kerrosrivinousu on ihan mukava neulottava, mutta jotenkin iski tympäännys, kun olin jo yhden parin ennen tuota saanut valmiiksi. Ei vaan enää malli houkuttanut. :)

   Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!