tiistai 6. tammikuuta 2015

Löysäpipoisten Jyju 2015: Näpikkäät

Jihuu! Ensimmäinen Löysäpipoisten Jyju 2015 -työ on valmistunut! Eihän näitä tehdessä mennytkään kuin ikuisuus, kun välillä työstin opinnäytetyötä ja koulutehtäviä ja sitten ei vaan hotsittanut. Mutta tässä ne ovat kaikessa koreudessaan. Valitan koirankarvoja ja maastokuvioituja pitkiksiä kuvissa. Koirasta sattuu nyt vaan lähtemään karvaa ja sitä on joka paikassa. Heh.


Näistä tuli kyllä miun suosikit justiinsa!
Aloitettu: 30.12.2014
Valmistuneet: 6.1.2015
Langanmenekki: 56g

Lanka: Novitan Nallea kaikki
Puikot: 2,5 metalliset
Malli: oma sovellus
Alkuperäinen malli: Vampolka by Melanie Berg

Ihastuin tuohon malliin nähtyäni sen ensimmäisen kerran surffaillessani Facebookissa Do Ewe Knit? -sivulla, josta löytyy mielettömimpiä ideoita neulomiseen. Nahkatakkien, punaisen ja mustan värin sekä näpikkäiden suurena fanina ei tarvinnut pitkään miettiä, että millaiset tekee - vaikka alkuperäinen malli onkin ranteenlämmittimille ja paljon kivemman näköinen, mutta hei! Idea tärkein! Varressa oleva nirkkoreuna on neulottu erillisenä kappaleena muuhun näpikkääseen nähden eli päätelty, ja sen jälkeen sen reunasta olen nostanut silmukat ja aloittanut resorin neulomisen. Tarkkasilmäiset huomaavat, että olen neulonut resoriin valepalmikkoa. Se jakaa itseni kanssa mielipiteitä, sillä en ole varma pidänkö siitä vai olisiko sileä varsi ollut sittenkin parempi. Noh, purkamaan en kuitenkaan rupea! Peukalo on mallia kiila ja olen neulonut myös nirkkoreunan myös toiseen päähän. Sen olen kuitenkin "kiinnittänyt" ompelemalla päättelylangalla. 

Kuten jo totesin, niin näistä tuli kyllä heti miun suosikit! Nyt vaan kelit saisi lauhtua sen verran, että tarkenee fillarilla ajella näpikkäät käsissään. Miun punainen huivi onkin kaivannut mätsäävää kaveria, ja nythän miulla onkin sellaiset! Ei muuta kuin kohti uusia seikkailuja - vai tekisinkö vielä toiset samanlaiset?


*Marjo*


9 kommenttia:

 1. Arvasin heti kun näin värit, että oot ne tehny itelles! Kivat ovatkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä sitä susi karvoilleen mahtaa, vai miten se meni? :D

   Poista
 2. Just tänään palellessani ajattelin, olisi nuo kämmekkäät tai millä nimellä kutsuu, niin tarpeelliset.

  VastaaPoista
 3. On hyvät näpikkäät, pitäisikö nyt kynsilakka vaihtaa valkoiseksi niin mätsäisi näpikkäiden valkoisten pallojen kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole miulla sen väristä lakkaa. :D Ja nämäkin lähtee kohta pois ja kynnet lyhenee, kun viimeinen harjoittelu alkaa.

   Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!