perjantai 5. joulukuuta 2014

Punaista kerrosrivinousua

Pari päivää sitten sain valmiiksi Nalle -langoista neulotut punaiset sukat, joita elävöitin kerrosrivinousulla. Minulla oli lankajemmassa tummaa punaista Nallea ja punaisen-kirjavan-kukertavaa Nalle Taikaa, jotka ilmeisesti odottivat vaan pääsyä puikoille. Ja tällaiset niistä sitten tuli...Lanka: Novita Nalle
Puikot: Prym Knit Pro Cubics 2,5mm
Langanmenekki: 93g
Koko: 38

Kerrosrivinousun olen tehnyt hieman eri tavalla kuin normaalisti. Olen nostanut silmukan kahden kerroksen ajan, ja neulonut tämän jälkeen kaikki silmukat kahden kerroksen ajan. Kärkikavennukset on tehty leveänä nauhana - mitä en ole tehnyt ihan äskettäin. Tykkään enemmän spiraalikavennuksesta, mutta ajattalin sen olevan tähän neulemalliin liian näkymätön. Sukkia tuli neulottua niin kotona kuin koulussa luennoilla ollessa, joka herätti opettajassa alkuun pientä ihmetystä ja hilpeyttä. Valmistuneet sukat menevät myyntiin nyt tulevana viikonloppuna. Olemme taas äiteen kanssa Taitokorttelissa myyntipuuhissa, kuten olemme olleet parina aikaisempanakin vuotena. Kuvia tulossa myöhemmin, kun sinne asti päästään.

Vilkaus Lankalaihikseen näyttää loppumetreillä siltä, että olen kyllä saanut kulutettua lankojani tuplasti sen verran mitä asetin alunperin tavoitteekseni, eli lankajemma on vajunut 4,312kg:n verran. Vuoden alussa minulla oli lankoja 8,6kg, mutta langat eivät ole määrällisesti vähentyneet vaan lisäystä on tullut 10,315kg. No mutta sitähän sanotaan aina laihdutuskuurien jälkeen, että menetetyt kilot tulevat yleensä tuplana takaisin! Hupsista! Heh.


*McBurgerous*


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Näistä tuli kyllä aikasta kivat. :)

   Poista
 2. Oi, kun kauniit!!!! Osaisinpa tehdä ( ja kestäisipä hermo :P )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sinä näppäränä taiturina nyt opit heittämällä neulomisen. Tuo malli on vielä mukava neuloa ja helppo kuin mikä! :)

   Poista
  2. Mä jään kohta vuorotteluvapaalle. Tiiä vaikka innostun kokeilemaan. Kivampi tietty olisi, että heräisin ja huomaisin vaan osaavani :D

   Poista
 3. Nuo ei kauaa myyntipöydällä vanhene :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät vanhentuneet pitkään, kun heti menivät.:)

   Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!