maanantai 22. joulukuuta 2014

Jämälankatyö: Virkatut tähdet

Hoplaa, los satsumas! Tämä päivä on mennyt paketoinnin parissa. Ne muutamat hassut lahjat saivat päällensä punaisen paperin ja valkoista lastunauhaa, joiden seuraksi vielä virkkasin tähden punaisen Nallen jämistä. Tähtiä tuli yhteensä seitsemän kappaletta enkä niitä ruvennut enää höyryttämään vaan annoin niiden olla ihan siltään. Ovat oikeastaan aika veikeät, kun kärjet taipuvat sisäänpäin kaaremaisesti. Pakettien kylkeen ne sitten kiinnitin kirkkaalla kaksipuoleisella teipillä. 
Lankaa oli jäljellä 20g ja se riitti just eikä melkein. Viimeisen tähden kohdalla jouduin seuraamaan langan riittävyyttä, mutta ei tarvinnut jatkaa sitä päättelyistä jääneillä langanpätkillä. Ja huomenna onkin sitten vuorossa piirakkasavotta - tai no, en minä niitä tee kuin jonkun 50-70 kipaletta. Riittää meille kahdelle aikuiselle ja yhdelle koiralle joulunpyhiksi. Pääasia, että joulun aikana ei nälkä pääse yllättämään. Heh.

Taitokorttelin Joulukylä on myös tältä vuodelta sulkenut mökkien ovet ja luukut. Oli todella mukavat kolme viikonloppua olla myymässä omia käsitöitä äiteen kanssa, ja toki jutustella myös muiden myyjien kanssa. Sen verran pieni maailma, että entinen koulukaverikin oli samaisissa puuhissa omien tuotteidensa kera! Kiitos siitä hänelle ja kaikille muillekin mahtaville immeisille, joita tapasin. Oli kieltämättä haikea fiilis, kun Joulukylässä mökki kerrallaan pimeni ja laittoi luukkunsa kiinni. Tämä oli itselleni kolmas vuosi peräkkäin ja täytyy sanoa, että lasken jo päiviä seuraavaan kertaan.


On lunta tulvillaan, on raikas talvisää!

Iltavalaistusta.

Taitokorttelin sisäpihan valaistu kuusi.

Aitassa oli tällainen ihastus.

Harmi, että kuvat eivät tee oikeutta tunnelmalle itselleen. 


*McBurgerous*


8 kommenttia:

 1. Kauniita, jouluisia kuvia olet ottanut. Kiva paikka kerran oli ilo käväistä teijän taitokorttelissa, kesä aikaan. Hauskoja nappeja ostin pussillisen! Ja monenmonta ihastuttavaa käsityötä, iloisten ihmisten lisäksi jäi mieleen. Joulumyyjäiset on vallan ihania, sama fiilis mulla ens vuonna uudelleen vaik tarotkorttien kans! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis kommentista! :) Mukava kuulla aina ulkopaikkakuntalaisilta, että ovat käyneet Taitokorttelissa. Suosittelen sitä paikkaa aina kaikille, jotka ovat Joensuussa vierailemassa. Miulle Taitokortteli on kotikaupunkia parhaimmillaan! :) Että tervetuloa vaan uudemmankin kerran!

   Poista
 2. Kiitos vaan itsellesi, oli todellakin kivat kolme viikonloppua! Hyviä tunnelmapaloja oot napsinu, nyt voi niitä katellessa vähän jälkifiilistellä. Tuo aitta oli kyllä ihana lumihiutaleineen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillisesti kaikki kuvat eivät onnistuneet. Olisi ollut muutamat hyvät kuvat kojusta ennen ja jälkeen. ;D

   Poista
 3. Lato on varmasti on ihastus. :)

  VastaaPoista
 4. Olen tyytyväinen että edes vähän aikaa ehdin piipahtaa, vaikka muihin kojuihin tutustuminen jäikin kun tuli pikalähtö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava yllätys, kun piipahdit! :) Vaikka lyhyesti ja pikaisesti, niin sekin on saatua. :D

   Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!