tiistai 4. marraskuuta 2014

Pörrömania: Kaikki yhdes' koos!

Paluu arkeen on koittanut eli persaus on painettu penkkiin kiinni. Työssäoppiminen päättyi viime lauantaina, kiitos vaan mukavasta harjoittelusta kuuluu asianomaisille! Eilen sitten alkoi taas arkinen aherrus koulutehtävien mystisessä maailmassa. Onneksi ei ole käsityöt päässeet unohtumaan vaikka onkin ollut kirjallisten tehtävien tekemistä ja vanhojen asioiden muistelua. Lokakuun puolella sain valmiiksi pörrömaaniset lapaset ja tällä kertaa kokoa mies. En tiedä kenen miehestä on kyse, kun oman miehen käteen lapanen oli hitusen liian iso. 

Lanka: Novita Joki, 100% villa
Puikot: 4mm bambu
Muuta: Kiilapeukalo
Langanmenekki: 70g


Pörrömania näyttää tältä!


Alimmainen kuvatus näyttää värit niin kuin ne oikeasti ovat. Aivan ihanat sävyt, eikös? Joki -lankaa en ole vieläkään hylännyt vaan tekeillä on elämäni ensimmäiset sormikkaat, joista toinen on jo valmiina ja toinen on odottaa sitä hetkeä, kun motivaatio on kohdallaan. Sain sunnuntaina viimeisteltyä myös vauvan viltin, joka on osana tilattua äitiyspakkausta. Tänään sen sain laitettua pingotukseen, joten kuvia siitä tulossa vielä tämän viikon puolella. Tänään myös harrastin minimaalista shoppailua, sillä Citymarketista lähti mukaan kolme kerää punaista Nallea. Katellaan mitä siitä saan aikaan.

Tällaista tällä kertaa. Sateesta huolimatta aurinkoisia syyspäiviä! :) 


*McBurgerous*


6 kommenttia:

 1. Tuo Joki siintää minunkin mielessä, näin sitä Siwassa ja tuntuu että pitäis käydä ihan vaan tarkastamassa onko se vielä yhtä halvalla...jos on niin en takaa pääsenkö pakenemaan ulos liikkeestä yksin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Pahemman luokan tartuntatauti tuo lankamania.

   Poista
 2. Kerää koko sarja..... Kauniita lapasia ja niiiin lämpösen näkösiä pörrötettyina. Mie tykkään Joki-langasta milteipä enemmän kuin aikanaan Purosta!

  VastaaPoista
 3. Ei ihan koko sarja. Puuttuu ne yhden värin ihmeet. :D

  VastaaPoista
 4. Ihnaia lapasia ym. ♥ Olet kyllä tosi taitava Marjo! ♥ Ihanaa joulun odotusta! ♥

  VastaaPoista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!