lauantai 18. lokakuuta 2014

Virkatut sydämet

Kävin eilen kahvittelemassa erään ystäväni kanssa Kauppaneuvoksen Kahvilassa, joka sijaitsee Joensuun Taitokorttelissa. Tästä paikasta on muodostunut minulle yksi parhaimmista ja tärkeimmistä kohtaamispaikoista, jossa käyn niin käsitöiden kuin kahvittelunkin merkeissä ystävieni kera.

Eilen tapasin ystävää, jonka kanssa olemme alunperin olleet samassa työpaikassa. Tietämättämme olemme myös käyneet samaa koulua, josta olikin sitten mukava kaivella muistoja esiin kahvikupposen äärellä. Tässä tilanteessa huomasi taas sen, että miten pieni maailma oikeasti onkaan! Tapaaminen piti sisällään myös käsityöt, ja yhdessä opettelimme ystävän kanssa virkkaamaan sydämiä. Hän oli ohjeen löytänyt eräästä askartelulehdestä, mutta en nyt ole varma oliko kyseessä "Taika - askartelun idealehti". Noh, virkkaamaan päästiin kuitenkin, mutta heti alun sähellyksen jälkeen muutin ohjetta aika radikaalisti. Myöhemmin illalla laitoinkin sitten tekstiviestinä miten se alku tehtiinkään. Ja tällaisia sydämiä niistä sitten tulikin! Kaksi alimmaista sydäntä virkkasin illalla telkkarin ääressä, kun jäin muistelemaan miten se ohje alunperin menikään.


Lanka: Oletettavasti 7 Veljestä (jämät)
Koukku: 3,5mm
Täyte: Vanu
Ohje: Sovellettu Taika -lehdestä

"Mun sydämeni tänne jää..."

Tänään kävin sitten toistamiseen Taitokorttelissa miitin merkeissä, sillä muutaman ystävän kanssa pistimme kesällä pystyyn Käsityöpiirin, joka on sitten vähintään kerran kuukaudessa kokoontunut käsitöiden äärelle. Mukana oli toki kesken olevat polvisukat ja eilen virkkaamani sydämet, joista sydämet päätin jättää koristamaan ikkunalautaa. En tiedä voiko tätä nyt sanoa neulegraffitiksi, sillä työhän ei ole kiinteästi kiinni missään. Symboloikoon sydämet sitten kolmea minulle tärkeää asiaa, joita ovat ystävät, kahvi ja käsityöt. 

Ihan viimeisenä kiitän kaikkia kommentoijia, uusia lukijoita ja blogissani vierailleita! On äärimmäisen mukavaa ja palkitsevaa nähdä se, että minunkin hölpönpölpön blogiin löytyy kävijöitä. Yksi merkkipaalu tuli saavutettua eilen, kun kirjoitin 90. postauksen. En kuunaan uskonut, että jaksan tätä(kään) blogia pyörittää kovin pitkään ja varsinkaan, että saan aikaan 100 postausta! Nythän se on taas yhden pykälän lähempänä! Hyvä minä! Kiitos kuuluu teille <3


*McBurgerous*


2 kommenttia:

  1. Ihania pikkusymäreitä!!! Ja kivat lapaset ja kämmekkäät, niiiin lämpösen ja pehmosen näkösiä! Mie alotin villatakin Joki-langasta, tosi mukavaa neulottavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoi! Joki on kyllä lämmintä ja pehmoista ja mukavaa neulottavaa. Vielä on muutama kerä jäljellä pörrötumppuihin. ;)

      Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!