perjantai 17. lokakuuta 2014

Pörrömania: Lapaset ja näpikkäät

Eilen pidin oikean ylistyksen Novitan Joki -langalle, ja nyt jatkan samalla laululla. Tällä kertaa kuitenkin esittelyssä valmistuneet lapaset ja "katsotaan mihin lanka riittää" -periaatteella valmistuneet näpikkäät / räpikkäät. Nämäkin työt harjasin pörröisiksi, koska se on vaan niin koukuttavaa puuhaa. Heh. Liekö tämän langan paras ominaisuus sitten se, että sen saa harjattua yhtä pörröiseksi kuin puudelin? Mene ja tiedä, pörrömania jatkukoon!


Lanka: Novita Joki, väri 859
Puikot: 4mm bambut
Silmukoita: 10 s/ puikko
Peukalo: Kiila
Malli: Syntyi neulomisen aikana

Lapaset: 49g lankaa
Näpikkäät: 45g lankaa

En ole mikään pinkin ystävä, mutta kyllä sen värisellä lakalla kyntensä lakkaa. Jotenkin nätisti sointuu tuohon langan sävyyn. Tässäpä tämä - lyhyt ja ytimekäs postaus. Ei mulla muuta. Heh.


*McBurgerous*


4 kommenttia:

  1. Onpas ihanan hempeät kintaat =) Harkitsin itse tekeväni kanssa tumput tästä mutta omaan valitettavasti liian herkän hipiän villalle ja se kutittaa niin vietävästä paljaalla iholla. Mutta täytyy vielä harkita lahja hansikkaisiin tätä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Voi harmi, että ei lanka sovi siulle! Olisit varmasti loihtinut niistä jotain yber hienoa itsellesi, joita sitten mie olisin kuolaten katsellut. :)

      Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!