maanantai 20. lokakuuta 2014

Miesten polvisukat

Seuraavaksi minulla valmistuivat miesten polvisukat. Nämä sukat ovat olleet työstettävänä jo pidemmän aikaa, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi tehdä niitä loppuun saakka. Päätin kuitenkin eilen, että yhtään pidempään niitä en enää seisota milloin lankakopan ja milloin sohvan käsinojan päällä. Toinen sukka on ollut jo reilun kuukauden verran valmiina, mutta toinen oli jumahtanut kantalappuun. Mutta eipä ole enää! Lauantain Käsityöpiirin miitissä sain neulottua kantapään ja aloitettua terää, ja eilen minä sen sukan sitten hurautin tehdä loppuun asti. Lopputulokseen olen äärimmäisen tyytyväinen.


Lanka: Novita 7 Veljestä, väri 627
Puikot: 3mm, metalli
Malli: Oma
Koko: 41/42

Varren yläosaa varten loin 72 silmukkaa ja pohjekavennusten jälkeen puikoilla on yhteensä 56 silmukkaa. Neuloin ensimmäiset 10 kerrosta 1o1n -joustinta, jossa oikean silmukan neuloin aina takareunastaan. Saman 1o1n -joustimen toistin kiertyvän joustinneuleen jälkeen. Kiertyvän joustinneuleen olen neulonut toiseen sukkaan peilikuvana, ja sukkien kärkikavennukset ovat tuttua ja hyväksi havaittua spiraalikavennusta. Lankaa näihin sukkiin meni yhteensä 215g. Omaan jalkaan sukat ovat isot, mutta muita jalkoja ei ollut tarjolla kuvaamista varten. Heh. 

Seuraavana sitten jatkan pörröilyä, kun eilen loin silmukat miesten lapasia varten. Katsotaan missä vaiheessa pääsen niistä kuvat postaamaan. Pitää varmaan kouluhommia vääntää jossain välissä, että saa kirjalliset aikanaan palautettua. Jatketaan harjoituksia!


*McBurgerous*


10 kommenttia:

 1. Hyvännäkösethän niistä sukista tuli! Ja tuo varren yläosan pintaneule on siitä hyvä, että sukka asettuu hyvin kinttuun ja sukka pysyy hyvin ylhäällä. Hyvä sie!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä mie! :) Välillä sitä yllätän itsenikin, kun jossain onnistun. Heh.

   Poista
 2. Hyvältä näyttä ja tykkään tosi paljon tuosta pikku jiposta eli peilikuvakiertymisestä varren suussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! :) Ja onnea uudesta blogista! ;)

   Poista
 3. Wau! Ihanat! Oot taitava :) oli pakko alkaa ihan lukijaksi,kun sun töitä katsoi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hih, kiitos! Ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi! Aina yhtä ihana yllätys.

   Poista
 4. Ompas kauniit ja lämpöiset sukat! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun isukille päätyivät nämä! :) Tais hänkin tykätä niistä. :D

   Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!