tiistai 9. syyskuuta 2014

Välipäivitys: Neulottu pöllö

Täällä ollaan vielä vaikkakin on ollut hiljaisempaa käsitöiden osalta. Opiskelut alkoivat taas kesäloman jälkeen, joten käsitöille on ollut vähemmän aikaa. En minä kuitenkaan ole ollut täysin toivoton! Työn alla on toinen äitiyspakkaus, jota pääsin tekemään tuttavan tilauksen johdosta. Mikäs siinä, tokihan minä teen, jos kerran sellaiselle on tarvetta. Tässä vähän esimakua pakkauksesta pöllön muodossa.


Neulottu pöllö
Lanka: Novita Nalle Taika, Novita Wool
Puikot: 2,5mm Knit Pro Cubics
Paino: Ei harmainta hajua

Tuota pöllöä olikin mukava tehdä. En muista silmukoiden lukumäärää enkä tiedä pöllön painoa, kun olen ollut laiskahko leikkimään vaa'an kanssa. Pakkaukseen on valmistumassa vielä myssy, viltti ja pöllölapaset. Junasukat ja kauluri ovat jo valmiit, mutta päättelemättä. Jätän niiden esittelyn myöhemmäksi. Mutta me palaamme taas asiaan! Harjoituksia on jatkettava.


*McBurgerous*


6 kommenttia:

 1. Suloinen! Ja ihana väri. Itsellänikin on sohvannurkassa keskeneräinen pöllö odottamassa. Pitää vielä innostua viimeistelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olin positiivisesti yllättynyt tuosta langasta, että noinkin hauskasti väri toimi pöllössä. Yleensä en raitalangoista tykkää, mutta kerrankin taisin ihan tykästyä.

   Poista
 2. Ihana pöllö! :) Toi on niin kiva idea toi äitiyspakkauksen kokoaminen itetehdyillä neuletöillä -sellaista ei joka muksu saakaan!
  Hyvin on koulun alkaminen imaissut täälläkin päässä läksyjen ihmeellisen maailmaan, joita moodlessa tuntuu riittävän loputtomiin.. Ei oo pahemmin ehtiny puikkoja kaivella esiin. Mutta en silti halua marmattaa, uuden oppiminen on kivaa :) (Saas nähdä millaisilla fiiliksillä sitä on 3 vkon päästä kun alkaa eka toppijakso päiväkodissa.. :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tsemppiä toppiin! Miulla alkaa maanantaina kotihoidon toppijakso ja se kestää sen kuusi viikkoa. Laskeskeltiin maanantaina, että meillä on nyt viimeisenä vuonna vaan 3kk lähiopetusta, 5kk menee sitten harjoittelun merkeissä. Kahden vuoden opinnot ois maaliskuussa taputeltu. Aika hurja vauhti!

   Poista
 3. On se vaan hyvän näkönen!!!

  VastaaPoista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!