lauantai 9. elokuuta 2014

Värihaaste, 3.päivä: vihreän sävyt

Kolmannen päivän haastetehtävänä oli kuvata vihreän sävyisiä lankoja. Jemmojen tönkäminen paljasti sen, että vihreitä lankoja minulle on toiseksi vähiten. Vaikka vihreä on mielestäni ihana ja omalla tavallaan varsin mystinen väri, niin huomaan käyttäväni sitä äärimmäisen vähän missään. Vaan tältä näyttää lankajemman vihreät sävyt.


Olematon läjä lankoja.

Ensimmäinen kuva paljastaa sen, että vihreitä lankoja minulla on vain muutamia - mutta nekin muutamat ovat aivan ihanan värisiä. Etualalla kuvassa on vihreää huovutusvillaa, jota olen yrittänyt opetella kehräämään langaksi taka-alalla olevan värttinän avulla. Kehrääminen ei ole ihan käsikirjoituksen mukaan lähtenyt sujumaan eikä minulla sen puoleen ole riittänyt mielenkiintokaan (toisin kuin pikkuveljelläni, jonka kehräyksistä voi lukea Kehruuttaa -blogista). Valtaosa langoista on sellaisia, että olen saanut ne joltain - kuten vyyhti on äiteeltä ja hänen itsensä värjäämä, kanavatyöhön tarkoitetut langat ovat taas niitä ystävän äidin peruja.


Laiska töitään luettelee...

Ja mitä tulee kesken oleviin töihin, niin niitä on päässyt kertymään. Hävettää oikein tunnustaa, että kuvan etualalla olevat isoäidin neliöt ovat jossain vaiheessa olleet menossa jonkun ystäväni vauvan vilttiin, mutta työ on jäänyt kesken. Virkatut kukat taas, no, en muista enää mihin ne olivat menossa. Olen ihan toivoton saamaan töitäni pääteltäväksi asti. Ideoita kyllä löytyy, mutta toteutuksen kanssa tökkii pahemman kerran. Heh. 


*McBurgerous*
4 kommenttia:

 1. Totta höpäjät, todella ihanan värisiä vihreitä!

  VastaaPoista
 2. Yllätyin, kun sulla ei olekaan enempää vihreän sävyjä! Kauniita ovat silti nuokin vähät! Kävin Jarnon kanssa tänään Taitokorttelissa Wanhan Kaupungin Päivässä. Siellähän oli vallan vaikka mitä. Ostin kaks vyyhtee ahvenanmaan lampaan villasta kehrättyä kaksisäikeistä lankaa, vaaleemman ja tummemman harmaan. Ne on aikas ihania. Herää vain epäilys, että pitääköhän ne nyt neuloa ruotsiksi, että ymmärtävät mitä tapahtuu???! Heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin yllätyin itsekin! Ihan käsittämätöntä, että ei ole tuon enempää. Myö tultiin tänään mökiltä pois, kun oltiin siellä pari yötä ennen loman loppumista. Eilen ongittiin kilpaa, ja saatiin kaiken kaikkiaan 12 ahventa, jotka vielä illalla paistoin voissa ja maustoin suolalla sekä pippurilla. Nam. Aika herkkua.

   Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!