perjantai 22. elokuuta 2014

Itsetehty äitiyspakkaus

On aika paljastaa hys hys projekti, josta olen muutamaan otteeseen jo maininnut. Tähän päivään asti olen jemmannut bloggausta, sillä valmis projekti piti saada toimitettua ensin saajalle ja tänään se sitten tuli toimitettua perille. Saanen esitellä, hys hys projekti eli ihan itse tehty äitiyspakkaus!


Itsetehty äitiyspakkaus, virkattu pöllö, virkattu viltti, junasukat, vauvan kauluri, vauvan myssy, vauvan lapaset


Kuten kuvasta näkyy, niin pakkaukseen kuuluu virkattu pöllö, junasukat, kauluri, myssy, Minions-lapaset ja virkattu viltti. Pöllön tein ihan oman oivalluksen kautta eli siihen en käyttänyt minkäänlaista ohjetta. Junasukat valmistuivat ulkomuistista Novitan Woolista ja lapaset syntyivät jämälangoista. Vauvan myssyn ohje löytyi Onnellisten tähtien alla -blogista ja Esikko-kaulurin ohjeen löysin Ullasta. Virkatun viltin malli on Drops Designin Bohemian Oasis, mutta reunat virkkasin Edie Eckmanin Virkkaa ja viimeistele -kirjan ohjeen #27 mukaan. Viltistä vielä kuva levitettynä. Harmi, että värit ovat jälkimmäisessä kuvassa vääristyneet. Ne ovat ylemmän kuvan kaltaiset.


Virkattu vauvan viltti


Eipä tuo pingotuskaan kyllä maailman paras näytä olevan, mutta nyt ei enää voi asiaa korjata. Heh. Viltin ja pöllön langat ostin Tuurin kyläkaupasta, ja ne ovat merkiltään Gründl Four Seasons Cotton Quick Uni ja Cotton Quick Print. Langat ovat 100% merseroitua puuvillaa ja äärimmäisen mukavaa virkattavaa.

Sellainen paketti. Kylläpä oli mukava se antaa saajalle eli minun rakkaalle ystävälleni. On kuulkaa tuohon pakettiin sisällytetty paljon ajatuksia, muistoja, rakkautta ja naurua, että uskon sisällön lämmittävän pientä ihmistä talvipakkasilla sekä äitiä, joka tietää jokaisen silmukan olleen ystävyyden mittana.


*McBurgerous*


19 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän ihana idea ja upea toteutus! Kyllä tuollainen olisi ihana paketti saada vauvalle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tätä tuli kyllä työstettyä ajatuksissa paljon ja lopulta sitten lähti ideat rullaamaan. Kyllä oli ystäväkin otettu, kun sai paketin käsiinsä <3

   Poista
 2. kyllä saa olla äiti ylpeä lahjasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, varmasti onkin. Ei tule toista samanlaista vastaan. :)

   Poista
 3. Kyllä on hieno "selviytymispaketti"! Tuo peitto on todella AIVAN IHANA!! Kyllä sulla on upeita ideoita ja taitoa ne myös toteuttaa. Kelpaa miun olla ylpee tämmösestä tyttärestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Harjoitus on alkanut tuottaa tulosta, kun kehtaa töitään esitellä. :D Kokeilemalla ne parhaimmat ideat syntyy.

   Poista
 4. Ihana setti! Voipi pian tulla monta vauvaa ystäväpiiriin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Yhden tilauksen sainkin jo setin osalta. :D

   Poista
 5. Tätä kannattikin pantata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli muuten ehkä projektin haastavin osuus! :D

   Poista
 6. Aivan ihana setti! Takuulla mieluinen saajalleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Saaja oli todella mielissään.

   Poista
 7. Hienoa. Pieni ihminen saa ihanan lahjan ja äitikin on varmasti iloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ennen kaikkea lämpöä talvipakkasille. :)

   Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!