torstai 26. kesäkuuta 2014

Jo oli aikakin!

Nimittäin saada valmiiksi 2012 marraskuussa aloittamani salomoninsolmuhuivi. Heh. Olohuoneen ja lankavarastojen rymsteeraamisen seurauksena kaivoin eilen esiin kesken jääneen salomoninsolmuhuivin, jota nyt olen tässä virkannut sillä periaatteella, että loppuviikkoon mennessä sen pitää olla valmis. Vaati muutaman kahvimukillisen ja mustaksi palanutta mustikkapiirakkaa, että sain työn etenemään tähän pisteeseen. Huivi on nimittäin valmis! Työtä hidasti entisestään se, että joka toiseen solmuun olin virkannut turkoosin puuhelmen ja nämä helmet kiertävät huivin jokaista reunaa. Seuraa ruma kuvakollaasi. En saanut huivia paremmin kuvattua kännykän kameralla.


Solmuja kerrakseen.

Huiviin meni mustaa Seiskaa yksi 150g:n kerä sekä 2g piti nipistää jämäkerästä, että sain viimeiset solmut virkattua. Huivilla on sen verran reilusti kokoa, että se menee niin hartiahuivina kuin paksuna kaulahuivina. Mittaa pisimmällä sivulla on kaiken kaikkiaan 194cm ja helmiä huiviin meni 71kpl. Valkoisia koirankarvoja huivissa on yhden pienen koiran verran.

Nyt, kun tämän olen saanut valmiiksi, niin pitääkin katsella mitä seuraavaksi teen. Joku työ on kuitenkin saatava puikoille tai koukulle, sillä maanantaina pidetään kaveriporukalla ensimmäinen Käsityöpiirin miitti. Saas nähdä mitä kenelläkin on mukanaan. Hauskaa taatusti tulee olemaan. 


*McBurgerous*


1 kommentti:

  1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan..... Tuohon huiviin on mukava kääriytyä, on se sen verran reilun kokoinen!

    VastaaPoista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!