torstai 8. toukokuuta 2014

Mielialasukat saikkupäivän ratoksi

Muutama postaus aiemmin kerroin aloittaneeni neulomaan mielialasukkia, joihin sain idean suoraan Facebookin Voihan villasukka -ryhmästä. Mielialoilla ei loppujen lopuksi ole mitään tekemistä niiden sukkien kanssa, vaikka nopea syklistä kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavana mielialani saattavat sahata päivän aikana ääripäästä toiseen, ja vieläpä useita kertoja päivässä. Värimaailma sukkiin löytyi niistä väreistä, jotka ovat oikeastaan minun suosikkini.

Tänään olikin äärimmäisen hyvä päivä neuloa, sillä loppuviikon työssäoppiminen peruuntui flunssan ja kuumeilun vuoksi. Sinällään harmillista, koska olen tykännyt olla toppipaikassani. Ibumaxin ja viltin voimalla sinnittelin kuitenkin sukkapuikkojen ääreen, ja ilman mitään kiirettä sain lopultakin neulottua valmiiksi puuttuvan parin mielialasukalle. Tykästyin tuohon yksinkertaiseen malliin, johon on varsin helppo tuhlata jämälankoja ja jota tehdessä ei tarvitse miettiä mitään. Voi vaikka katsoa telkkaria samalla tai istua silmät puoliksi kiinni, ja silti sukka etenee.


Tällaiset punamustat.


Varren voi halutessaan taittaa.


Kantalapun reunoissa olen neulonut kolme silmukkaa aina oikein, ja kärkikavennukset ovat neulottu spiraalikavennuksina. Lankaa näihin sukkiin meni 112g, ja käytin niihin Seiskoja. Huomioitavaa Lankalaihiksen osalta on se, että huhtikuussa en saanut mitään neulomuksia valmiiksi eikä minulla ollut oikein intoa neuloa. Sen sijaan kunnostauduin virkkaamisen saralla parin ontelokuteesta virkatun maton osalta. Mutta siinäpä sitä taas vähäksi aikaa tekstiä. Pitää mennä takaisin viltin alle ja laittaa kuumemittari kainaloon. Ei sitä liiaksi asti parane vielä jalkeilla olla.


*McBurgerous*


4 kommenttia:

 1. Tuo varsi näyttää kivalta! Mie rakastan kans puna-musta comboa - itse asiassa vähän kaikessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se on mukava jalassakin! :) Todella tympeä vaan neuloa. :D

   Poista
 2. Moi! Taas löytyi yhteinen nimittäjä - se viltti! Paranemisia sinnekin! Hyvä väriyhdistelmä ja kivat sukat!

  VastaaPoista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!