lauantai 19. huhtikuuta 2014

Vapaapäivien peukaloinnit

Pääsiäinen sattui sopivasti katkaisemaan työssäoppimisen ja antamaan tovin hengähdystauon rankan koulurupeaman päätteeksi. Huomasi viimeisten koulupäivien aikaan, että jengi alkoi olemaan väsyksissä tiukan opiskelurupeaman tiimoilta. Viimeinen työssäoppiminen ennen kesälomaa kestää sen kuusi viikkoa, ja sen jälkeen voikin aloittaa miettimään mitä toisena vuotena käsittelee opinnäytetyössään. Aihe on kyllä jo valmiina, yllättäen.

Koulukiireiden vuoksi en ole hirveästi jaksanut panostaa käsitöihin. Toki niitä on tällä hetkellä kesken useampia kuin yksi, ja tarkoitus on kyllä saattaa ne kaikki valmiiksi vielä tämän vuoden puolella. Sen sijaan eilen peukaloin hieman keittiön puolella. Chilit pääsivät isompiin yksiöihinsä, astiakaapeista lähti kaikki turhat muoviastiat ja pöytätasoilla ei ole yhtään ylimääräistä. En muista milloin viimeksi meillä olisi keittiössä ollut niin siistiä, sillä aina siellä on ollut sellainen hallittu kaaos. Illalla vielä asensin uuden valaisimen kattoon plafondin tilalle. Jos minä jotain valaisinta inhoan yli kaiken, niin plafondit ovat saatanallinen keksintö.Habanerot omissa yksiöissään.

Ikkunalauta täynnä tulisieluja.

Tänään aion peukaloida keittiössä vähän lisää, nimittäin pizzan merkeissä. Välillä pitää verestää omia leipurin taitoja, että ei pääse unohtumaan miten taikinaa taas käsiteltiinkään. Ja jotta keittiössä olisi mukavaa touhuta uuden valaisimen valokeilassa ja siistin pöydän äärellä, niin piti ihan hemmotella itseään. Pöytää koristaa nyt äärimmäisen kaunis krysanteemi, jota saan tuijotella lumoutuneena. Aika ihania terapiamuotoja nämä peukaloinnit!


Ihanaiset isot kukkaset!

Tänään vietetään Lankalauantaita, joten varmaan sen tiimoilta tulen jonkin verran käsittelemään myös lankojani. Aloitin tuossa taannoin neulomaan "mielialasukkaa", ja eilen sain toisen sukista jo valmiiksi. Sille aion aloitella tänään parin, jotta saan jossain vaiheessa kuviakin tänne laitettua. Toki tänään on myös kaunis aurinkoinen ilma ulkoilua varten, joten koiran kanssa lähden valloittamaan lenkkipolut. Sitten sitä jaksaa loppupäivän nautiskella olostaan ja elostaan, ja nuuhkia keittiöstä kantautuvia tuoksuja.


OIKEIN HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE LUKIJOILLE!

*McBurgerous*


6 kommenttia:

 1. Ihanaa kun joillain on puutarhajutut aluillaan taimineen.... mielenkiinnolla odotan hyvän mielen sukkaa millainen sieltä tulee.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noihin chileihin se miun puutarhailu jääkin. :D Kerrostalossa eläminen on siitä tylsää, että omaa pihaa ei ole ja parvekkeenkin koko on rajallinen.

   Poista
 2. Enpäs ole nähnytkään tuon väristä kryssaa ennen, näyttää hyvältä samoin kuin nuo viljelyksetkin. Kaikenkaikkiaan KÄTEVÄ EMÄNTÄ,kun hoituu niin sähkötyöt kuin puutarhanhoitokin neulomuksista ja leipomuksista puhumattakaan. Mulla on joku puikkojumi, ei vaan etene tuo paita sitten niin millään; muutama sentti puuttuu mutta intoa sen tekemiseen puuttuu enemmän.... Hauskoo piäsiistä!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhana, kyllä nyt jokaisen naisen tulee osata asentaa valaisin. Se ei ole kuin liittää piuhat sokeripalaan ja katkaista päävirtakytkimestä virrat ennen kuin rupeaa asentelemaan yhtään mitään. :D

   Poista
 3. juu, valaisin sokeripalaan sujuu kyllä, mutta päävirtakytkin? oonko siis saattanut lähes sähköiskuistaa itseni joka kerta. :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulaketaulusta seuraavan kerran pääkytkin pois päältä. Siinä on riski saada sähköisku, jos ei ihan putkeen mene asennukset.

   Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!