lauantai 12. huhtikuuta 2014

Uusi ulkoasu!

Jotta tämä blogi ei ihan kuolleelta vaikuttaisi, niin päätin päivittää blogin ulkoasua. Mitäs tykkäät? Itse tykkään paljonkin nykyisestä ulkoasusta. Se on hieman selkeämpi ja tuntuu sellaiselta, jota jaksan itsekin katsella pidempään kuin viisi sekuntia.

Onko sinulla jotain kehitysideaa blogiani kohtaan? Mitä voisin tehdä toisin ja mistä asioista haluaisit itse lukea? Jätä ihmeessä minulle kehitysideoita, sillä palaute on tärkeää. Itse tiedän sen, että voisin päivittää blogiani useammin, mutta nykyinen elämäntilanne vie aika paljon energiaa ja vapaa-aikaa käsitöiltä. Sitä kultaista keskitietä etsien... Heh.


* McBurgerous*


8 kommenttia:

 1. Moi! Pelästyin vallan, kun oli niin erilainen ulkoasu. Tää on jotenkin pliisu! Entisestä tykkäsin, mutta tottuu kai tähänkin, sisältöhän se on pääasia eikä kulissit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen blogin ulkoasuhan oli sellainen, että siinä oli taustalla lautaseinä. Toisena oli paanukatto ja nyt on sitten siirrytty sinne sisustuksen puolelle. :D Alkoi tökkimään sen katon tuijottelu.

   Poista
 2. Hyvältähän tämä uusi ulkoasu näyttää!

  VastaaPoista
 3. Ulkoasu näyttää mun silmiini oikein kauniilta. Ps. Sait multa haasteen. http://levallaanblog.blogspot.fi/2014/04/11-kysymyksen-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerä! :) Olen jo kertaalleen vastaavan haasteen tehnyt, mutta kyllähän sen nyt toisenkin kerran voin tehdä! :D

   Poista
 4. Liityin blogisi lukijaksi ja huomasin tämän postauksesi ja päätin sanoa sanasen :) Mustavalkea teema on ihana! Mutta jos jotain kehitettävää, niin laita kuvat isompina ja levennä tekstikenttää niin tulee (minun mielestäni) selkeämmäksi :) Hauksaa kevättä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! :) Itse tätä uutta ulkoasua luodessani mietinkin, että olisiko sittenkin syytä laittaa tekstikenttää leveämmäksi. Kuvien kokoa vähän tuumaan vielä. Ehkä. :D Ja tervetuloa lukijaksi!

   Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!