sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Toinen mokoma!

Eilen illalla jatkoin aloittamani Juhannusruusu -maton virkkaamista, jonka Ystäväni pyysi virkkaamaan hänelle ensimmäisen maton kaveriksi. Matto on siis toinen samaisella mallilla virkattu. Aika hyvin oli kude mitoitettu, sillä viimeisen silmukan kohdalla se loppui.Historia toistaa itseään. Heh.

Nyt, kun olen saanut tämän maton tehtyä, niin voinkin keskittyä neulomaan pareja puuttuville sukille ja lapasille. Ehkä jatkan mattojen virkkaamista, sillä oma mattoni on vielä keskeneräinen. Ei mitään kiirettä, viime kesänä minä sen aloitin. Heh.

Ja sitten, lopussa kiitos seisoo! Uusia lukijoita on liittynyt joukkoomme, jotka toivottelen tervetulleeksi ja samalla kiitän Kerällä ja levällään -blogin Kerää haastetehtävästä. Kyseisen haasteen olen aiemmin jo tehnyt, mutta se ei estä tekemästä haastetta uudestaan.

Nyt kuitenkin katoan puikkojen pariin. Palaillaan!


*McBurgerous*


5 kommenttia:

 1. Moi! Paljonko grammoina meni kudetta tuohon mattoon, mikä halkaisijaltaan? Kysyy hän joka ei saa semmosta kuitenkaan virkatuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti kaivaa puntari esiin ja ihan mitata, että 1080g on mattoon mennyt kudetta. Halkaisija on noin 75-80cm minun käsialalla tehnynä.

   Poista
 2. Kiitos tiedosta. Ei ole mennyt mitenkään paljoa, vois kuvitella että menis enemmänkin!

  VastaaPoista
 3. Moikka, tulinpas kurkkailemaan tänne sinunkin blogiisi ja ilmottaudunpa samalla uudeksi lukijaksesi! :) Nätin maton oot virkannu, itekin oon nyt alkanut kasailemaan kaappien perukoille jääneistä venähtäneistä yms. paidoista kudetta jemmaan.. Mattoa olisi mukava lähteä sitten joskus kokeilemaan, mutta saapas nähdä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa ja kiitos! :) Nyt kun sain ystävälleni virkattua nuo matot valmiiksi, niin hirveästi kutkuttaisi itseäni tilata kuteet ja alkaa virkkaamaan keittiöön sekä kylppäriin mattoa. Viime kesänä silppusin muutamat vanhat lakanat, jotta saan virkattua matot partsille, mutta taitaa vielä keskeneräisenä olla tuolla rottinkiarkussa. :D

   Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!