torstai 6. maaliskuuta 2014

Mansikkasukat

Oma maa mansikka, muu maa mustikka. Näinhän ne lurittelee vanhoissa loruissa. Mitäs jos päivitetään tuo loru neuloosin muotoon? Oma sukka mansikka, muitten sukka mustikka. Vai sukka kuin sukka? Liekö tuolla nyt merkitystä mopon ohjattavuuteen. Heh.

Äsken sain kuitenkin pääteltyä, yllätys yllätys, lasten sukat, jotka ovat jälleen kerran omaa mallia. Olen nähnyt toisten neulojien tekemiä sukkia malliltaan mansikka, joten vähän omaa sävellystä kehiin ja hyvät tuli. Tätä blogia seuratessa on varmasti moni huomannut, että teen aika mutulla näitä neulomuksia. Ohjeita käytän äärimmäisen harvoin, sen sijaan purkoosia äärimmäisen paljon. Näitäkin sukkia muutamaan otteeseen tulin purkaneeksi ja melkein tekee mieli purkaa nytkin, sillä yhdessä kohtaa sukkaa näkyy rumasti päättelyt. No, mitä tuumaatte? Onko ne edes mansikoiden näköiset?Taustalla jo tutuksi käynyt sohvatyyny.


Noissa sukissa tein kantalapun vähän eri tavalla. Kerroksen alussa nostin aina ensimmäisen silmukan ja seuraavat kolme silmukkaa neuloin aina oikealla. Aika nätisti tuo kantapää istuu tuohon sukkaan, tuo jotenkin elävyyttä ja vähän kai sitä kuuluisaa koristeellisuutta. Älkää tuojotelko virheitä, jos niitä näkyy kuvassa. Katsokaa miten hieno se kantapää oikein on! Heh.


Semmoinen sykkyrä se.

Jeps. Eiköhän se postaus ollut tältä päivältä siinä? Taidan lähteä nyt koiruuden kanssa pihalle tuulettumaan toviksi, ehkä kokeilen lenkkareiden pitävyyttä paikoin jäisellä pyörätiellä. Ei minusta tanssijaksi ole, mutta piruetit ovat melkoiset.  Ai niin, lankaa meni noihin sukkiin 53g. Lankalaihiksen kannalta se tarkoittaa sitä, että olen vain muutaman hassun gramman päässä tavoitteen puolivälistä! 

Vaan nyt minä menen. Muistakaa piruetit!


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Vähän erilaiset kuin siun tekemät. :D

   Poista
 2. Mansikathan nuo on ihan selvästi! Kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! :) Hyvä, että ovat tunnistettavissa. :D

   Poista
 3. Ihanat mansikkasukat, namskis.

  VastaaPoista
 4. Wau miten upeat mansikkasukat! :)

  VastaaPoista
 5. Mageet sukat!Tulee omallaan tavallaan ihan kesä mieleen noista.

  VastaaPoista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!