perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kun Lankalaihis otti takapakkia

Ei, en retkahtanut. En oikeastaan ostanut yhden ainutta kerää. Ensin en meinannut laittaa niitä koko laihiksen saldoon mukaan, mutta sielu ei anna periksi. Pakkohan ne on listata, kun leikkiin kerran lähdin. Syylliset tulevat tässä selityksineen.


Huomaa koira!!!

Äitee neuloi tyttärelleen polvimittaiset sukat alkuvuodesta ja antoi Jawol Magic-kerien loput allekirjoittaneelle. Lankaa kahdessa kerän jämässä on yhteensä 79g. Sen vielä sielu kestää. Minullahan on lupa vastaanottaa lankoja, onhan?


Huomaa tossu!!!

Sitten allekirjoittanut vietti syntymäpäiväänsä. Äiteeltä sain lahjaksi itse värjäämää lankaa, jota olin jo aikaisemmin hypistellyt ja ihastellut langan väriä. Väriaineena on käytetty Roberts:n jauhemaisia karkkivärejä, iältään ikivanhoja ja paakkuisia. Vyyhdissä on 100g lankaa, jonka vielä sielu kestää Lankalaihista ajatellen. Ja kuvan tossua oli pakko kokeilla, kun Nemiran nurkkaus -blogissa oli selkeä ja yksinkertainen ohje. Nättejä tossuja on kyseisen blogin pitäjä saanut käsistään aikaan, ja syntymäpäiviähän ei lasketa mukaan. Eihän?


Huomaa Knit Pron puikot!!!!

Ja sitten se, kun sielu ei kestä enää. Heh. Liityin taannoin Juju-kirjakerhoon, koska olen kirjahamsteri. Äiteeni halusi liittyä myös Jujuun ja minä heti innoissani mainostin, että saan tilaajalahjan, kun liitän jonkun ystävän Jujuun. Vaihtoehtonahan oli Hans Välimäen kattiloita, joku kirjontatyö tai sitten poncholangat ja Knit Pron puikot. No langat tietysti, kun kattiloita on ihan tarpeeksi ja kirjonta ei nyt sattunut nappaamaan. Lankoja tuli kaiken kaikkiaan 850g ja ettei puikkoja sivuuteta, niin Knit Pron puikot ovat 4mm ja 5mm paksuiset. 

Eli yhteenveto: 79g + 100g + 850g = 1029g. Lankalaihiksen tiimoilta olin ennättänyt kuluttamaan pois 1060g lankavarastoni sisältöä, mutta tämän hairahduksen takia kokonaiskulutus koko vuoden ajalta on vain 31g. Taitaa siihen 2kg:n tavoitteeseen olla vielä hieman matkaa. 

Että sellaista. Sielu vaikenee.4 kommenttia:

 1. Oh-hoh! No lankalaihis on kuitenkin miinuksella! Oliskohan minun pitäny siirtää Juju-kerhoon liittyminen myöhemmäksi, niin oisit välttynyt tuolta lankavyöryltä! Muuten, suloset tossut oot värkänny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei missään nimessä. :D Onpahan tavoitetta loppuvuodeksi, kun joutuu melkein alusta aloittamaan Lankalaihiksen.

   Poista
 2. Tuota, pitäisköhän minun liittyä nyt ja mainita sinut houkuttelijaksi? ;) Menis plussalle 819grammaa.........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sietämätön ajatus. Toisaalta taas, tuleehan ne laihdutetut kilot muutenkin tuplana takaisin. :D

   Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!