sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Olga-sukat ovat valmiit!

Ei niissä nenä pitkään ennättänyt tuhisemaan, kun oli jo pari valmiina. Tässä siis kuvaa valmistuneesta parista (tai siis vain toisesta,kun ei valo ja notkeus riittänyt molempien kuvaamiseen), ja ei kun uudet puikoille! Lankaa meni 92g, joka auttaa taas laihduttamaan sitä lankavarastoa. Jos samaan tahtiin pystyn jatkamaan neulomuksia, niin kahden kilon tavoite täyttyy kesään mennessä.
6 kommenttia:

 1. Nopeesti neuloit hyvännäkösen sukkaparin valmiiksi!! Ei ku vaan uutta matoa koukkuun!! Liikuhan varovasti ulkosalla, on meinaan älyttömän liukasta! - äitees

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet on jo puikoilla. :D Puuttuu enää vaan vapaat, että ennättäisi neulomaan päivän aikana enemmän kuin rivin kerrallaan.

   Poista
 2. Yes, vihdoinkin hoksasin tuon kohdan mistä liityttiin jäseneksi :D Tosin olisin kai minä voinut silmiäni käyttää ennenkin. Puolustukseksi sanottakoon että tekstisi ja kuvasi ikäänkuin imaisevat mukaansa ettei sivuille huomaakkaan vilkuilla. Ja uskoisin että kyllä se minäkin vielä liityn olgien laajaan neulojakuntaan. Ihanan lämpimän väriset ovat sinun olgasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Selitys hyväksyttäneen, hyväksytty. Tuo Raita-lanka sopii kyllä todella hyvin noihin sukkiin.

   Poista
 3. Überhianot sukkalit! Joko seuraavat on valmiit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :) Ei ole vielä valmiit, torstaina aion töistä tultua neuloa ja saman teen perjantain vapaillakin. Viikonloppuna ei ennätä puikkoihin koskeakaan, mutta ensiviikolla ois LOMA!

   Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!