maanantai 6. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäiset neulomukset!

Hyvää alkanutta vuotta 2014 jokaiselle! Millaisia lupauksia sitä tulikaan tehtyä tälle vuodelle? Itsehän en yleensäkään lupaa mitään, kun tuppaa aina unohtumaan omat lupaukset ja tavoitteet vuoden aikana. Mutta tänä vuonna on sellaiset tavoitteet, että uskon jopa niissä onnistuvani.

Tavoitteet:
- Neuloa 20 pari lapasia ja 20 paria sukkia vuoden aikana.
- Opetella neulomaan kiilapeukalo.
- Opetella neulomaan pipo.
- Neuloa enemmän, purkaa vähemmän.

Eiköhän noilla tavoitteilla pääse taas pykälän verran eteenpäin, vai ovatko mahdottomuus toteuttaa? Tämän vuoden puolella olen kuitenkin saanut jo kaksi paria lasten sukkia ja melkein parin pörrövarsilapasia valmiiksi. Lasten sukissa olen käyttänyt ihan perinteistä settiä eli Seiskoja.Kaitoja raitoja

Kaksi lilaa, kaksi valkoista, kaksi lilaa, kaksi valkoista....

Lapasiin vuorostaan käytin mustaa Seiskaa ja Pierre Cavallon "Loiste"-lankaa, mikä oli muuten varsinainen heräte- eli pakko-ostos. Ihastuin täysin siihen kimallukseen ja pörröisyyteen, vaikka onkin jotain kiinalaista keinokuitua. Ja niistä nappilapasista innostuneena piti vähän saada extra bling blingiä mukaan, joten virkkasin kämmenselkään kukan, jonka keskelle ompelin muovihelmen.*Bling bling*

Parikin tuolle pörrötumpulle on tuloillaan. Ei puuttuisi enää kuin kärkikavennukset, peukalo, päättelyt ja pörrökukkanen kämmenselästä. Se on siis käytännöllisesti katsoen valmis. Estyin vaan tänään neulomasta kouluhommien vuoksi, mutta eilisen kiekkopelin aikaan kyllä työ eteni oikein raivotautisen tavoin.

Tällaista tänne lumettomaan Joensuuhun. Kymppitonnin rajakin lähenee huimaa vauhtia ja olen saanut ihanaa palautetta. Hyvin alkanut käsityövuosi siis kaikin puolin!
2 kommenttia:

  1. Kauniita töitä. Noi ensimmäiset sukat ovat karamelliset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkemmin ajateltuna ovat kuin ne polkakaramellit. Oi, piparminttua! Kiitos tästä mielikuvasta! Nam.

      Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!