keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tiskirätti

Sellaisen tulin tehneeksi tuossa viime sunnuntaina, mutta maanantaina sain vasta pääteltyä. Lankana oli Novitan puuvillalanka nimiltään Alabama. Ei nyt kovin sweet home väriltään, mutta vihreä kuitenkin. Silmukoita loin kaiken kaikkiaan 70, ja neuloin niin kauan kuin huvitti 2o 2n (4.kerroksella neuloin 2n 2o ja taas 8.kerroksella neuloin 2o 2n). Tiskirätin ympärille virkkasin kiinteillä silmukoilla ja pylväillä reunuksen. Ihan mukava rätti siitä sitten tuli. Saa nähdä jääkö itselle käyttöön, vai lahjoitanko eteenpäin. Lankaa rättiin meni 43g. Lankalaihiksen etenemisen voit seurata täältä!Sweet home Alabama!


Arvontakin lähestyy huimaa vauhtia! Virallisesta lukemasta puuttuu enää tasan 64 kävijää, ja arvontaa varten on jo poimittu kaikki kommentoijat paperille. Uskoisin, että perjantaina päästään suorittamaan arvonta! Ihan mahtavaa! En malta odottaa paketin postitusta. Toivottavasti on voittajalle mieluinen. Vaan eipä minulla tässä muuta.


3 kommenttia:

 1. Moi! En oo koskaan ymmärtäny miks pitäis tuhlata kalliita ja kauniita lankoja rättien neulomiseen. Olen antanut itselleni luvan ymmärtää, että rättejä neulovat ne jotka eivät muuta osaa.Onneksi tässä on kysymys jämätallennuksesta ja kierrätyksestä, niin olkoonpa menneeksi. Kyllä se aika hyvältä näyttää! -mutisee pyllerö neulomosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten en olisi tuota rättiä tehnyt, vaan piti päästä tuosta Alabamasta eroon. Ei mikään suosikki lanka neuloa. Ryhditön. Se sana kuvaa tarpeeksi langan luonnetta.

   Poista
  2. ....siispä oivallinen rättilanka... - pyllerö neulomosta...

   Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!