keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Ja puikoilta tipahti sukat...

Kun päätin, että neulon 20 paria sukkia, niin niitä on nyt sitten puikoilta putoillut tiukkaan tahtiin. Eilen valmistuivat tällaiset sukat, jotka vähän matkivat ideaa junasukista olematta kuitenkaan sellaiset. Sain samalla laihdutettua lankavarastoja -64 gramman edestä, ja se meinaa pudota vielä lisääkin. Pakko on välillä keskityttävä kouluhommienkin pariin, että saa tehtävät palautettua ajallaan.22/24 kokoa olevat töppöset

Maanantaina meille tuli myös perheeseen uusi jäsen. Kävin ostamassa Prismasta perusmallin ompelukoneen, jotta saan housuni lyhennettyä ja isännälle päällystettyä toimistotuolin, kun on päässyt hieman hitusiksi kulumaan. Kun kerran suvussa rukki nimeltään Ristiina, niin pitäähän sitä ompelukoneellakin olla nimi. Ristin hänet siis Gary Singeriksi. Singer kun on kerran sukujaan. Saa nähdä miten tämä harrastus lähtee lapasesta. Onneksi on komerotilaa sen verran vähän, ettei mitään kivoja kankaita pääse hamstraamaan. Heh.

Vaan ei auta, kiekkopeliin tästä pitää kohta lähteä! Ja vielä vajaa 500 kävijää puuttuu, jotta saadaan arvonta pystyyn! Muistakaahan muutkin kommentoida ahkerasti, niin osallistutte samalla arvontaan. Jihuu! Loppuun vielä Lankalaihiksen eteneminen.

Tammikuu: Laihdutettu yhteensä -166g.
Helmikuu:
Maaliskuu:
Huhtikuu:
Toukokuu:
Kesäkuu:
Heinäkuu:
Elokuu:
Syyskuu:
Lokakuu:
Marraskuu:
Joulukuu:

4 kommenttia:

 1. Ihanan väriset ja muutenkin ihanat töppöset! ♥ Kyllä sä oot ahkera! ♥

  VastaaPoista
 2. Onpas kivat sukat! Onnea uuden perheenjäsenenhankinnasta, Tai nythän sitä onnea sitten tarvitaan, ettet ompele sormiasi. Heh! - äitees

  VastaaPoista
 3. Mut Ristiinapa ei ookkaa mikkää akkiilleera! Ristiina, kärttynen vanhapiika toivottaa erinomaisia ompeluhetkiä Gary Singerille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan tyytyä lyhentelemään vain housuja. Sen verran päin sitä itseään tuli ommeltua. :D Tai jos vaikka harjoittelisi ompelemista, niin saattas vaikka kehittyä.

   Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!