maanantai 17. kesäkuuta 2013

Taas puikoissa hyvien uutisten siivittämänä!

Hui kauhistus! Viimeisimmästä postauksesta on aikaa, kun alkoi ajatus liiaksi harhailemaan eikä keskittymiskyvystä ollut tietoakaan. Nyt alkaa kuitenkin kirjaimellisesti olemaan lääkitys kohdallaan, joten pystyy keskittymään käsitöihin, lukemiseen, kirjoittamiseen - ja ulkoiluun! Kuvia ei tähän tekstiin ole tulossa, mutta käykäähän lukaisemassa juttu miksi sukan neulominen kannattaa. Itse allekirjoitan täysin jokaisen sanan mitä artikkelissa sanotaan käsitöiden vaikutuksesta mielenterveyteen. Itse aloitin neulomisen vaikean masennuksen aikaan, koska halusin tehdä jotain mikä piristi mieltä - ja nykyään käsillä tekeminen auttaa hiljentämään vauhtia kaksisuuntaisen mielialahäiriön muodossa. Juttu löytyy tästä klikkaamalla! 

Mutta tällä hetkellä olen tekemässä ihanalle ystävälleni Sagittaria-huivia, jota varten ostin Novitan Puro Batik -lankaa. Sagittaria -huivin ohjeen löysin Sisäinen villapaita -blogista, ja bloggaaja Vilma on itse suunnitellut kyseisen huivin. En ole koskaan aikaisemmin neulonut pitsihuivia, joten ilman kirosanoja ja sitä kuuluisaa purkoosia ei selvitty nytkään. Eipä kuitenkaan mennä asioiden edelle! Huivi on vielä alkutekijöissään ja tavoite on saada se valmiiksi mahdollisimman nopeasti, jotta ystäväiseni pääsee kesäisille tanssilavoille huivi harteillaan.

Ja sitten ne hyvät uutiset! Toukokuussa sain kaksi pääsykoekutsua sosiaali- ja terveysalan soveltuvuuskokeisiin. Toinen opiskelupaikka tuotti pettymyksen, mutta toinen lähetti postitse positiivisen päätöksen. Olin saanut opiskelupaikan! Nyt voin siis sanoa, että isona minusta tulee lähihoitaja. Takaraivossa takoo kuitenkin jo jatko-opinnot toimintaterapeutin ammattiin. Askel kerrallaan! Olen äärimmäisen onnellinen siitä, että saan taas säännöllisyyttä päivärytmiini opintojen merkeissä - unohtamatta kuitenkaan sitä, että alalla on jatkuva tarve työntekijöistä. 

Näin. Kesäkin tuntuu kesältä, kun osaa siitä nauttia ihan eri tavalla. Heinäkuuta odotan kuin kuuta nousevaa, sillä silloin tämä tyttö lähtee valloittamaan maailmaa ystävänsä kanssa. Vai miltä kuulostaa maailmanvalloitus akselilla Itävalta - Slovakia - optiolla Unkari? Minusta se kuulostaa äärimmäisen hyvältä. Toistaiseksi olen kuitenkin valloittanut maailmaa ihan omalla kylällä koiran kanssa. Se kun tuntuu olevan varsinainen ihmismagneetti. Heh. Semmoista tänne pyöröpuikkojen ja lankojen keskelle, ja kun tuo Juhannuskin on tulossa...HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE JA NAUTTIKAA SUOMEN KESÄSTÄ!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!