tiistai 21. toukokuuta 2013

Kesää kohti!

Kummallista kyllä, nyt ei ole mitään päivitettävää käsitöiden osalta - ainakaan sellaisten mitä olisin saanut valmiiksi. Toukokuu on ollut yhtä intoilua ja pinkoilua paikasta toiseen, ja rehellisesti sanottuna en juurikaan ole malttanut tehdä mitään valmiiksi. Muutamia kuvia kuitenkin siitä, että kädet käy kuitenkin tasaiseen tahtiin.
* Vappuna meillä syötiin munkkeja *
* Aloitin neulomaan Broken Seeds -sukkaa, mutta sehän meni purkoosiksi *
* MM-kiekkoa seurattiin enemmän tai vähemmän kiinnostuneina ** Pääsin pitkästä aikaa askartelemaan myös voileipäkakkuja ** Ensimmäiset omat habanerot tulivat poimituiksi ** Parveke sai kalusteet talven jäljiltä, ja koiralla alkoi liikennerikkomusten tarkastelu ** Muutamat vanhat lakanat päätyivät kuteeksi, joista innostuin virkkaamaan mattoa - ja ei, se ei välttynyt purkoosilta ** Ja oma habanero haluaa olla erilainen nuori *


Minä olen ollut äärimmäisen innoissani siitä, että sain pitkän talven jälkeen laitettua parvekekalusteet paikoilleen. En tykkää kesästä siinä missä moni muu suomalainen, mutta tykkään nauttia aamukahvini kuunnellen lintujen lurituksia ja seurata ohimenevää liikennettä. Siinä samalla tulee kirjoiteltua kirjeitä, virkattua vaikka sitä mattoa tai luettua jotain kirjaa. Oma parveke se on vaan niin... Huokaus! Mutta eiköhän tässä ala jossain vaiheessa tulemaan kuvia valmistuneista töistäkin, kunhan vaan pääseen taas oikeanlaiseen vireeseen. Toistaiseksi päivät menköön nautiskellen vaikka siitä aamukahvista oman partsin katveessa!


4 kommenttia:

 1. Ihanaisia kuvia! Siinäpä on liikenteenlaskijalla puuhaa katella kaiteen välistä. Että olenko kade noista habaneroista!? Mitäs luulet? Mullakin on menny aika kaikkeen muuhun paitsi neulomiseen, multaa on niin paljon kynsien alla ettei ole tosikaan.... Terv. mutsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuppaa tuo liikenteenlaskija uinahtamaan pää kaiteen välissä. Jää moni rikkomus huomaamatta. :D Ja habet on aika hyviä. Tulta löytyy.

   Poista
 2. Hei! Blogissamme on sinulle ja mukavalle blogillesi pieni tunnustus. Tuo purkoosi-termi on ihan huippu ja sopii niin hyvin myös kriittisten helmikoruilijoiden sanavarastoon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Tämä on erittäin mukava yllätys.

   Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!