keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Selvä kevään merkki, kun purkoosi kukoistaa!

Sitä on nimittäin liikkeellä. Pidemmittä puheitta ja sarjassamme "Purkoosi - pahaa laatua". Esimerkki nro 1:

- Valepalmikkoa sukan varteen, mutta langan väri alkoi tökkimään. Purkoosi johtaa 1-0.


Nro 1


Esimerkki nro 2:

- Jämälankoja lasten lapasiin. Tuli migreeni ja sen seurauksena purkoosi. Purkoosi johtaa 2-0.


Nro 2


Esimerkki nro 3:

- Valepalmikkoa sukan varteen 2mm sormipuikoilla. Tulin siihen tulokseen, että kuvio sopisi paremmin käsineisiin. Purkoosi johtaa 3-0.


Nro 3

Esimerkki nro 4:

- Ei kuvaa, mutta kokeilin Raitalankaa ja palmikkoa. Ei todellakaan toimi. Purkoosi johtaa 4-0.

Esimerkki nro 5:

- Ei kuvaa, mutta kokeilin yhdistää Raitalangan ja Nostalgian. Mielenkiinto loppui ensimmäisen kymmenen kerroksen jälkeen, joten purkoosi johti tässä vaiheessa 5-0.


5-1 
Kyllä maar toimii!
No mutta en minä ihan niin toivoton ole ollut, ettenkö olisi saanut jotain valmiiksikin. Valehtelesin, jos väittäisin purkaneeni vain koko ajan. Höpöjuttuja! Sainhan minä valmiiksi yhden sukkaparin, kun satuin kaivelemaan lankalaatikosta Novita Nalle Tweed-kerän. Se on pyörinyt siellä yhtä onnettomana kuin tuo Novitan Raitakin, kun en yksinkertaisesti ole osannut käyttää sitä yksinään missään. Mutta kas, vähän kun näki vaivaa ja oli tehnyt nuita purkoosiharjoituksia enemmän tai vähemmän, niin ainakin alkoi valepalmikko luonnistumaan. Ja kantapää on mallia tiimalasi, jota on oikeastaan ihan mukava tehdä - vaikka edellisessä postauksessa kirosin sen alimpaan helvettiin. Mutta tällaiset sain aikaan. Eikös toimikin tuo lanka valepalmikossa aikasta loistavasti? Käytin sitä sekä joustinneuleena että itse elävöittäjänä lähes koko sukan matkalta. Itse ainakin tykästyin. Purkoosi johtaa siltikin, mutta lukemin 5-1. Täältä noustaan, purkoosi! Et tiedä kenen kanssa olet tekemisissä!

Mutta tämähän tarkoittaa, että jatkamme harjoituksia sekä purkoosin että neuloosin tiimoilta. Ja ihan vain siitä syystä, että saa pidettyä itsensä nöyränä purkoosin edessä. Heh. Blogissani on myös rikottu rajapyykki kävijöiden osalta eli 5000! Hienoa! Kiitos kaikille! Lupaan järjestää arvonnan kaikkien kommentoijien kesken, kun 10 000 kävijän raja rikkoontuu. :)


P.S.
Valepalmikon tein seuraavasti: 
Neulo 2.silmukka takaa oikein ja 1.silmukka oikein. Vapauta molemmat puikolta yhtä aikaa. Millaista tapaa Sinä käytät?


2 kommenttia:

  1. Hyvännäköiset sukat! Kyllä se purkoosi siitä lannistuu kun ei vaan ite lannistu! Kokemuksen syvällä rintaäänellä - äitees

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää mitään lannistu. :D Harjoitus tekee mestarin! Heh!

      Poista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!