maanantai 7. tammikuuta 2013

Nyt ne on valmiit!

Nirkkoreuna <3
Semmoiset niistä sitten tuli.
Työnimi "Haltia"-lapaset. Eilen niillä kiusoittelin, ja tänään ne sain valmiiksi. Ihan samat ongelmat oli oikean käden lapastakin tehdessä kuin vasemmankin - tasaisin välein tuli purettua ja taas neulottua. Nyt erilaista oli kuitenkin se, ettei tarvinnut koko aikaa luntata paperista mitä seuraavaksi neuloa. Aloin hiljalleen muistamaan mitä missäkin kohtaa pitää tehdä. Haastetta toi työhön se, että keskikuvio ja kiekurat eivät ns. elä samaan tahtiin ja sen suhteen sai ollakin tarkkana, ettei tule niitä vääriä silmukoita neulottua. Olen erittäin tyytyväinen valmistuneisiin lapasiin. Seuraavaksi työn alle sukat. Saa nähdä mitä niistä sitten tulee. 

Kiitokset muuten kaikille blogissani vierailijoille! Kiitos myös tasapuolisesti kaikille mukavista kommenteista! Jatkan harjoituksia, jotta teillä riittäisi luettavaa. Over and out!3 kommenttia:

  1. Moi!Kokasepa jos saisit selvemmän - siis valosemman - kuvan. Harmi, nätit lapaset mutta kuva on epäselevä! Toivoo äitees

    VastaaPoista
  2. Pitää ottaa huomenna pihalla se kuva ihan valoisan aikaan. Sisällä kännykän salama polttaa värin tai ilman salamaa on yhtä tärähtänyt kuin kuvaajakin.

    VastaaPoista
  3. Niin olen huomannu omista otoksistani, sukuvika..

    VastaaPoista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!